Juhla- ja kokoustilat

Mellilän Kunnantalo tarjoaa upeat puitteet juhlien ja kokouksien järjestämiseen ympäri vuoden.

Tervetuloa juhlimaan Mellilän Kunnantalolle!

Mellilän Kunnantalo toimi kunnanvirastona vuodesta 1968 siihen asti kunnes Mellilä yhdistettiin Loimaan kaupunkiin. Talo oli tyhjillään muutaman vuoden ennen rakennuksen uusia omistajia, jonka jälkeen se koki täydellisen muodonmuutoksen. Nykyään kunnanvirasto on aikakauttaan kunnioittava, nostalginen juhlapaikka. Ihastuttava 60-luvun henki huokuu nykyaikaisella tavalla juhlapaikan tiloista, jotka on uudistettu tämän päivän vaatimuksia vastaaviksi.

Kunnantalolle voi tuoda omia alkoholipitoisia juomia tarjolle. Mikäli tilaisuus vaatii A-oikeuksia, ne voidaan hakea viimeistään 2 kk ennen tilaisuuden ajankohtaa.

  • Henkilömäärä: 150
  • Tilat: narikka, kaksi aulabaaria, kirjasto, kokoushuone, valtuustosali, neljä wc-tilaa
  • Varustus: valkotaulu, projektori, äänentoisto, Wi-Fi, fläppitaulu
  • Soveltuvuus: juhlat, kokoukset, koulutukset, konsertit
  • Ominaisuudet: valoisa, 60-luvun rakennus, nostalgiset mutta päivitetyt tilat, juhlavat puitteet, reilusti parkkitilaa. 
  • Majoitus: Pihapiirissä neljä asuntoa vuokrattavissa juhlien ajaksi tai pidemmäksi aikaa. Majoituspaikkoja 15 hengelle. 
  • Esteettömyys: Kaksikerroksisen rakennuksen alakerta on esteetön. Alakerrassa on wc, jonne pääsee manuaalisella pyörätuolilla. Talossa ei ole hissiä.

Hinta, kun kaikki tilat käytössä: 100 € / alkava tunti, max. 600 € / pv

Kunnantalon juhla- ja kokoustilat ovat monipuoliset ja helposti muokattavissa erilaisiin tilaisuuksiin sopiviksi

Valtuustosali

Valtuustosali tarjoaa valoisat ja arvokkaat tilat suuriin juhliin. Yläkerrassa sijaitsevassa salissa on tilaa 100 ruokailijalle. Lisäksi sen yhteydessä on aula, jossa on 10 lisäpaikkaa ruokailijoille.

Kokoushuone

Alakerrassa sijaitseva kokoushuone toimii loistavasti pienemmissä perhejuhlissa tai isompana kokoustilana. Huoneeseen mahtuu 14 ruokailijaa ja pöytien sijoittelu on järjestettävissä.

Kirjasto

Viehättävä kirjasto sijaitsee kokoushuoneen vieressä alakerrassa. Kirjastossa on tilaa 24 ruokailijalle ja se toimii hyvin sekä tunnelmallisena kokoustilana että pienenä juhlapaikkana.

Aulabaari

Heti sisääntulossa sijaitseva aulabaari on tyylikäs tila, joka on hyvin muokattavissa tilaisuuden luonteen mukaan. Aulabaarissa on tilaa 20 ruokailijalle.

Tarjoilut

Mellilän Pidot huolehtii Kunnantalon maittavista ruokatarjoiluista yli 30 vuoden kokemuksella. Pidot tarjoavat valmiita juhlamenuita sekä kokouspaketteja, jotka ovat räätälöitävissä toiveiden mukaan.

Tutustu vaihtoehtoihin Mellilän Pidot -sivuilta.

Kysy lisää

Kuinka voimme palvella sinua? Lähetä vapaamuotoinen viestisi alla olevalla
lomakkeella. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Takaisin ylös